Информационен бюлетин на ОДМВР за област Благоевград

През вчерашния ден в района на ул. „Рокфелер“ в гр. Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич е задържан 40-годишен мъж от града, у когото са открити две топчета, обвити в целофан, едното от които съдържащо около 1 грам канабис, а другото – около 1 грам амфетамин. В хода на работата по случая е проверено и обитаваното от лицето жилище в града, където е намерена цигара, съдържаща около 0,30 грама канабис. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители на РУ-Петрич е задържан 40-годишен мъж от гр. София. Вчера, след като е проверен от органите на реда в района на ул. „Рокфелер“ в гр. Петрич, у него е открито найлоново топче, съдържащо около 0,80 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 22:00 часа на 29.04.2024 г. на ул. „Георги Димитров“ в гр. Симитли, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е спрян лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 24-годишен мъж от с. Полето. В хода на извършената проверка, с техническо средство е установено, че водачът на автомобила шофира след употреба на наркотични вещества. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Свързани новини

Концерт за 100-годишнината от рождението на Костадин Руйчев

vesito

Избират Будител на община Банско за 2023 г.

vesito

Въвежда се режим на водата в с. Струмяни, с. Илинденци, с. Микрево и с. Драката

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.