Музей на водата – Благоевград с поредно арт предизвикателство към ученици

Конкурс под надслов „Въображение прояви, оригинален Крачно сътвори“ е най-новото арт предизвикателство, отправено от Музей на водата към учениците от 1-ви до 12-ти клас.
Инициативата стартира от 21 септември и ще приключи на 20 октомври, дни преди празника на строителя, който отбелязваме на 26 октомври.

Конкурсът има за цел да провокира креативността у децата и младежите, които следва да изработят макет на символа на Музей на водата – Кранчо. Той може да бъде създаден от различни подръчни, по възможност, еко материали.
Макетите следва да бъдат доставени или изпратени на адрес: гр. Благоевград, ул. „Антон Чехов“ №3, като бъде посочено, че е за участие в конкурса. Те трябва да бъдат придружени с информация за автора – име и фамилия, години, град, учебно заведение и телефон за връзка.

В инициативата могат да се включат деца от цялата страна.
След финала, специално сформирано жури ще разгледа творбите и ще класира тези, получили най-висока оценка.
За победителите, които ще заемат I, II, III място, са предвидени награди.
Творбите, класирани на призовите места, ще бъдат изложени в Музей на водата, който е единствен по рода си в България.

Свързани новини

21-годишна от “Струмско“ се самоуби с отрова

vesito

Село Покровник отбеляза традиционния си събор за празника на св. Пантелеймон

vesito

Всеотдайният лекар д-р Вл. Рабаджийски, който работеше на два фронта в пандемията – във вътрешно и спешно-приемно отделение, също е с коронавирус

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.