Моден бранд с клиенти в цяла Европа, ще произвежда в Благоевград

От лятото на 2024г. марката MGrieL fashion пренася своето производство в Благоевград, като това ще даде възможност за откриване на нови работни позиции за местните.

MGrieL fashion е модна марка предлагаща тоалети, аксесоари и първата серия органични био парфюми за страната. Създадена е от Моника Господинова с над 10 години на модната сцена. Тя работи с отбрани кръгове, без да е под светлината на прожекторите, а продуктите и са обиколили цял свят със своите притежатели.

„Работата на твореца е да създава, другите, които избират продукта, неминуемо минават под светлините на важните за тях събития. Категорично мога да кажа, че стандарта на живот не е свързан с помпозност, а с личните ни избори и отношението към нас и света около нас. Това не се вижда по-ясно от притежателите на органичните ни аромати!“

Изборът на органичен парфюм е проява на класа.

Природата в стъкленица е ненадминат комплимент към всяка търговска марка. Това ароматът, да е с над 85% естествен състав е изключителна значимост, защото съставките извлечени от природни ресурси са богатство, грижа и лукс. Технологията е много по трудоемка, сложна, а крайния продукт е ненадминат, защото растителните масла се развиват многократно приложени в парфюмната композиция. Така парфюмът е ценен не заради своят блясък и претенциозна опаковка, а заради съдържанието си.

„Като българска марка ние се стремим да затворим кръга на производство и ползваме предимно български суровини. Ценим труда на производителите и на преработвателите, а по този начин им даваме възможност за развитие на по-добри и екологични практики в работата си. Да, това не е евтино начинание, но никога не сме търсили и такъв резултат“ – споделя Моника Господинова.

Това е и причината марката след кратка пауза да се завърне като пренася производството на крайните продукти в собствена база и то на територията на град Благоевград.

„Важно е това, което правим да носи максимална устойчивост. Мисията на компанията е да създава полезност и да дава шанс за развитие и просперитет.“- казва дизайнерката.

 

Артикулите са достъпни през онлайн платформата и социалните мрежи на марката.

www.mgriel.com instagram – mgriel_fashion facebook – MGrieL fashion

Свързани новини

Атанас Стоянов е новият-стар кмет на Сандански

vesito

Лятна археологическа школа за деца ще се проведе в Археологически музей – Сандански

vesito

Лятната академия за децата на община Струмяни завърши вълнуващо!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.