Млад мъж от Благоевград преби жена от Дъбрава

След проведени издирвателни мероприятия, от полицески служители на 01 РУ-Благоевград е задържан 21-годишен мъж от гр. Благоевград.

Около 09:24 часа на 10.10.2023 г. в проход на жилищна кооперация в района на ул. „Илинден“ в гр. Благоевград, същият е нанесъл удари с метален прът в областта на лицето и краката на 46-годишна жена от с. Дъбрава. Жената е пострадала с: комоцио, фрактура на челото в ляво, фрактура на носа, разкъсно-контузна рана на очната ябълка и фрактура на подбедрицата.

Транспортирана е за лечение в гр. София. 21-годишният извършител на деянието е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор. Същият е привлечен като обвиняем.

 

Свързани новини

В Банско се проведе тържество, посветено на 138-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия

vesito

Нови електробуси и зарядни станции ще има в Петрич по проект

vesito

Избраха съветника д-р П. Янкулски за председател на Ковид комисията към ОбС- Благоевград, категоричен: Трябва да влезем в роля и да сме в помощ на гражданите!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.