Младежи раздават топъл чай на площада в Благоевград

С ароматен билков чай, поднесен с усмивка, доброволци от Младежки парламент към Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград „стоплиха“ деня на стотици благоевградчани.
Ободрителната напитка в януарския ден бе приготвяна в специално обособена шатра пред Община Благоевград при спазване на всички хигиенни норми.
Чаша здраве бе подарена както на деца, така и на възрастни хора, които освен чай получиха и лукчета. Инициативата е под надслов „Общински младежки парламент топли града“ и се провежда за поредна година.
Общински младежки парламент – Благоевград има своето утвърдено място в обществения живот на Благоевград. Организацията дава възможност на младежи да вземат участие в провеждането на доброволчески инициативи и да допринасят с полезна дейност за обществото.
ОМПБ спомага за развитието и за развитието на умения за работа в екип, провокират креативното и критичното мислене у доброволците.

Свързани новини

/Видео/ Абитуриенти от четири училища дадоха тон на абитуриентката фиеста в Благоевград

vesito

РЗИ- Благоевград с данни за заразата в Благоевградска област

vesito

Пребиха брутално млад мъж в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.