Михаил Билалов и „БУМ-БУМ: Еволюция на престъпното мислене“ на 17 ноември в Сандански

Комедийният моноспектакъл на Михаил Билалов по текст на сценариста на сериала „ВИНА” – Ваня Николова. „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“ – 17 ноември, Дом на културата, гр. Сандански от 19:00 ч.
Билети на касата на площад България и на телефон: 0884682048.
След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала „Под прикритие“ Михаил Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда. Въоръжен с голямата си уста, лафове-куршуми и черното си чувство за хумор, ексцентричният бос празнува своя 50-годишен юбилей. Но даже и тогава проблемите му не спират да го преследват: твърде много пари, твърде много жени и за капак светът се движи вече с краката нагоре.
„Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее“, разсъждава героят на Билалов в брилянтните си комедийни монолози, които ще ви взривят от смях на първата минута.

Свързани новини

Пребиха брутално млад мъж в Благоевград

vesito

13 детски площадки бяха обновени и новоизградени от община Разлог на територията на града и малките населени места

vesito

Поради ремонт: Спират водата за село Покровник

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.