Методи Байкушев и общинските съветници положиха клетва

Новоизбраните кмет на община Благоевград и общинските съветници днес официално встъпиха в длъжност. В присъствието на неврокопския митрополит Серафим, представители на двата университета в града, общинската администрация и граждани, Методи Байкушев и 41 съветници положиха клетва и поеха ангажимент да работят открито и в диалог с гражданите. Церемонията води областният управител Мария Димова, която пожела успешен мандат на новото ръководство на общината.

Новият кмет Методи Байкушев получи от администрацията символичния ключ на община Благоевград, и обеща открито управление, повишаване качеството на образование в града, привличане на нови инвеститори и приветлива градска среда. Новият кмет на Благоевград ще трябва да работи с изключително разнороден Общински съвет. В местния парламент влизат 41 депутати от 16 партии и коалиции. БНТ

Свързани новини

Благоевградчанка сигнализира: Румен Томов се разпорежда в Логодаж, за да уреди свои хора

vesito

Започна изпълнението на нов инфраструкторен проект в Банско

vesito

Над 200 участници идват в Симитли за Фестивала „С хляб, вино и песен“ 2023

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.