Марек Дупница е най-новият член на Българската федерация по Волейбол

ВК Марек Дупница е най-новият член на БФ по Волейбол.

Волейболен клуб Марек Дупница бе приет единодушно за нов член на Българска федерация по волейбол. Това се случи на днешното заседание на Управителния съвет на централата, а веднага след него документите на новия клуб бяха входирани за регистрация в Министерство на младежта и спорта. Ако получи лиценз от ММС в срок, ВК Марек Дупница ще може да участва и в предстоящото Общо събрание на федерацията, което ще се проведе на 28 септември в зала „Витоша“ в столицата.

Председател на новия клуб от Дупница е Борислав Кьосев. Волейболната легенда заедно с кмета на града – Първан Дангов, ще посрещне част от ръководството на БФВ в понеделник, 23 септември. Събитието е насрочено за 18:00 ч. в спортна зала „Дупница“. На него ще присъстват деца от школата, както и още представители на местната община.

Във ВК Марек Дупница има над 100 желаещи деца да тренират. Кьосев посочи, че клубът стартира от нулата и ще развива на първо време подрастващи отбори. Президентът на БФВ Любомир Ганев се ангажира да осигури топки за нуждите им, които ще бъдат дарени на срещата в понеделник.

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Свързани новини

Над 6 млн. лв. за подобряване на инфраструктурата на Благоевград

vesito

Д-р Димитров представя визията си за развитието на МБАЛ-Благоевград

vesito

ОбС-Благоевград прие предложенията на кмета Методи Байкушев за изработване на ПУП за изграждане на 4 паркинга в ЦГЧ

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.