Малките пациенти в педиатричното отделение на благоевградската болница вече са на топло

На топло ще бъдат най-малките пациенти на педиатричното отделение на благоевградската болница тази зима. В навечерието на студения сезон, местният Ротари клуб поднови инсталацията и пусна по нея газ. Основен ремонт в педиатричното отделение не е правено повече от 13 години.

„Преди ремонта нямаше парно в отделението, а само акумулиращи печки, майките бяха принудени да си носят допълнителни отоплителни уреди, за да им е достатъчно топло. Това обаче се промени след ремонта. Децата се чувстват комфортно сега“, каза Антоанета Борисова – старша сестра.

„Нашата главна заслуга е, че обединихме много хора с каузата и успяхме да направим цялостен ремонт на отоплението на сградата, която не е само детско отделение, отгоре е родилно отделение. Усещам доста голяма промяна спрямо първия път, когато дойдохме тук“, коментира Васил Пипев – Ротари клуб в Благоевград. /bnt.bg

Свързани новини

Тъжна вест: Почина Красимир Божурски

vesito

Кметът Владимир Москов пожела успех на младите хандбалисти от Гоце Делчев на финалите

vesito

Заради ремонтни дейности: Водоподаването за с.Черниче от утре ще бъде прекъсвано

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.