Легендата Йън Пейс идва в София, Пловдив и Благоевград

Софийската публика е имала удолоствието да се срещне с музикалната икона Йън Пейс по време на концертите на Deep Purple. Сега един от най-големите барабанисти в света за всички времена пристига в столицата по още един много емоцинален повод. Остават броени дни до старта на турнето на Йън Пейс (Deep Purple) с проекта Purpendicula, което ще премине през София (28.09), Пловдив (29.09) и Благоевград (30.09).

Рок машината, легендата, единствения оригинален член на Deep Purple, Tне Boss, както е наричан във фамилията Пърпъл, ще представи песни от класическите албуми на групата. Ще изпълни и композиции от ранните години от творчеството на Whitesnake, заедно с няколко песни от последния албум на Purpendicula. Билети за събитията в София и Пловдив все още може да намерите на платформите E-pay/Easy Pay и GRABO.BG
30 септември е датата на събитието в Благоевград, а мястото е спортна зала СКАПТОПАРА. Билети са налични в мрежата на Ивентим и билетните каси в града.

Свързани новини

От днес започва изплащането на пенсиите

vesito

Дрегер отчете 1,8 промила на мъж , той доказа с кръвен тест, че не карал пил

vesito

Рекорд на потвърдени случаи на COVID-19 в Благоевград, вижте колко са заразените…

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.