Кюстендил разцъфва в навечерието на официалния празник на града

Кметът на града инж. Огнян Атанасов, зам.-кметът Кристиян Иванчов и Девойки “Кюстендилска пролет” 2024 поставиха началото на пробуждането на природата за нов живот, като се включиха в инициативата по засаждане на цветна алея в центъра на града!
Кюстендил разцъфва в навечерието на официалния празник на града💚
Пролетта приближава с нежна стъпка, а ние сме готови да я посрещнем!
Девойки „Кюстендилска пролет“ 2024 г. поставиха началото на пробуждането на природата за нов живот, като се включиха в инициативата по засаждане на цветна алея в сърцето на Кюстендил – площад „Велбъжд“. Пролетните празници в града ни тепърва предстоят! Началото ще бъде поставено на 20 март /сряда/, когато ще бъде избрана Девойка „Кюстендилска пролет” 2024 и ще продължи с богата празнична програма в дните до 24 март! Не пропускайте да бъдете част от „Кюстендилска пролет“ 2024! Пълната програма на предстоящите събития може да видите тук и в страницата на Отдел „Култура и духовно развитие“, Община Кюстендил!

Свързани новини

Времето днес, прогноза за сряда, 31 януари

vesito

Бъдни вечер направи двама българи милионери!

vesito

ВиК Благоевград с инициатива за Деня на водата

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.