Културни институти и дейци от Благоевград се обединяват в подкрепа на младата майка Лили Илиева

Благотворителен концерт в подкрепа на благоевградчанката Лили Илиева ще се проведе на 28 януари в Регионален исторически музей.
В инициативата, която ще започне в 16.00 часа, участие ще вземат Пирински ансамбъл „Вихрен“, Танцово училище „Art and Dance”, Йоана Мавродиева, Вероника Арсова, Лара Илиева, ФТС „Кочеринка“, Ансамбъл “Дивля“.
Каузата се осъществява с подкрепата на „Донеси – вземи“.
Чрез концерта се цели да бъдат събрани средства, които да бъдат насочени за лечението на младата майка на малко момиченце Лили Илиева, диагностицирана с рак.
Тя се бори със заболяването повече от 4 г. За да се излекува напълно е необходимо лечението да продължи поене още година в Турция.
Сумата, необходима за терапията, е непосилна за семейството на жената. Всеки, който желае и има възможност може да подкрепи благотворителната инициатива, организирана за последната неделя от месец януари.
Помощ може да бъде оказана и чрез https://pavelandreev.bg/campaign/nadezda-za-lili .
Община Благоевград застава зад благотворителната кауза и благодари на всички отзовали се!
Може да бъде изображение с текст, който гласи 'по инициатива на "донеси- вземи" благотворителен концерт в подкрепа под на лили илиева 28.01.24 16:00 ч. регионален исторически музей благоевград пирински танцов ансанбъл "вихрен" танцово училище "Art and Dance" йоана мавродиева вероника арсова лара илиева фтс "кочеринка" ансанбъл дивля" донесеми регионаленисторически музей благоевград መንጠ нч никола вапцаров 1RHAA 1866 благоевград нч природа наука 1938 софия'

Свързани новини

Асфалтират пътя към местността Бетоловото

vesito

Първото по рода си изложение на животни от български ферми край с. Зелен дол

vesito

Кандидатът за кмет Румен Томов за недостатъците на новооткрития пазар в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.