Край на блокадата на Главен път Е-79 край Благоевград

Възстановено е движението на моторни превозни средства по Главен път Е-79 при Полигона край Благоевград, пише „Фокус“. За кратко протестиращите земеделци спряха движението, като застанаха на пътя. Възникна известно напрежение между протестиращите и полицията, тъй като земеделците искаха да бъдат допуснати с техника до кръговото кръстовище след Благоевград, където да направят обиколка. След проведени разговори с началника на Второ РУ Васил Петров бе постигнат консенсус между протестиращи и полиция, като бе разрешено на земеделците да направят обиколката, за която настояваха. С това ще бъде сложен край на днешния протест край Благоевград, а утре земеделците се заканиха да отидат в София, където се планира голям общонационален протест.

Свързани новини

Поради лошото време: Отмениха Благотворителния коледен базар в Разлог

vesito

Национален фолклорен ансамбъл БЪЛГАРЕ на 16 Април в Благоевград

vesito

/Видео/ Независими артисти се разбунтуваха: Политиката на община Благоевград спрямо частните школи е неадекватна, липсва всякаква комуникация…

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.