Концерт „Мелодията на сърцето”в Банско

За тринадесети пореден път, Школата по музика на Марин Бърдарев, с подкрепата на Община Банско, организира голям концерт, съвместно с най-добрите български певци и инструменталисти. Съвместният концерт, под надслов „Мелодията на сърцето”, ще се проведе на 22.08.2024 г., от 18,30 ч. в големия салон на НЧ„Никола Вапцаров -1894“.

Гост–изпълнители тази година са:

Гуна Иванова – вокал и водещ – певицата е изтъкнат вокален педагог и художествен ръководител на няколко детски и женски фолклорни формации в София и Перник. Името на Гуна Иванова е включено в сборника „Бележити български жени“ на издателство „Сириус“. Тя изпълнява автентични народни песни от всички области, а също така и авторски композиции на фолклорна основа – предимно македонски, родопски, граовски, шопски и тракийски.

Димитър Тасков – тромпет – солист в Биг бенд Благоевград, солист в Брас бенд Сандански, както и преподавател по тромпет в Градски духов оркестър „Емил Кирянов“ гр. Сандански.

Димитър Арнаудов – контрабас – солист в „Държавна Опера – гр. Пловдив“, участия в ДА „Пирин“, Ансамбъл „Тракия“, Оркестър за Народна музика към БНР гр. София и Академичен Симфоничен оркестър към НМА.

Свързани новини

МРРБ отпуска втори транш за ул. „Промишлена“ в Благоевград

vesito

Разлог отбеляза 64 години от първата волейболна среща- между отборите на “Пирин” (Разлог) и “Партизан” (Струмица, Р. Северна Македония)

vesito

ОДМВР-Благоевград и община Гоце Делчев обсъдиха мерки за превенция на битовата престъпност

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.