Коледно мотошествие в центъра на Разлог

Първото Коледно мотошествие, организирано с подкрепата на Община Разлог, събра десетки любители на високите скорости в центъра на Разлог.
Мотористи от цялата община, облечени като Дядо Коледа, джуджета и елени, създадоха празнична атмосфера, разгласяйки с рев на мотори и атв-та, че днес е Коледа.
Любителите на високите скорости преминаха през централните улици на Разлог, привличайки вниманието на деца и възрастни, а в края на своето мотошоу предоставиха възможност на всички желаещи да се снимат с мощните машини на централен площад “Преображение”.
В духа на празничната солидарност и подкрепа, участниците в Коледното мотошествие се обединиха и около благотворителната кауза Бъди човек – Разлог, дарявайки сумата от 255 лева – в подкрепа на хора в неравностойно положение.

Свързани новини

Община Сандански избира „Цар на виното”

vesito

Поставиха осветление на участък при ул. „Трети март“ в Благоевград

vesito

Спешният център в Банско ще бъде ремонтиран

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.