Кметът Стойчо Баненски и ОбС шеф Димитър Русков участваха в регионален форум на общините

В работата на регионалното делегатско събрание в Югозападния район за планиране взеха участие представители на 52 общини от областите Благоевград, Перник, Кюстендил, София област и София град. Община Банско бе представена от кмета Стойчо Баненски и председателя на Общинския съвет Димитър Русков.
Кметовете и председателите на общински съвети от региона обсъждаха основните приоритети в работата на местната власт през новия мандат и дискутираха основните аспекти на взаимодействие по важните за общините и гражданите проблеми. Част от темите са свързани с новия етап на стратегическото планиране, новите изисквания към управлението на дейностите и процесите на местно ниво, развитието на законодателството и перспективите за по-активно партньорство както между общините, така и по-значимото въвличане на гражданите в развитието на средата за живот.

Свързани новини

Млад мъж от Благоевград преби жена от Дъбрава

vesito

В Благоевград представиха възможностите за кандидатстване по Програма за трансгранично сътрудничество Гърция-България 2021-2027

vesito

Вижте кои улици утре ще са без вода в село Крупник

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.