Кметът Първан Дангов даде старт на „Дупница рън“ 2024

314 състезатели участваха в шестото издание на лекоатлетическия пробег.
Кметът Първан Дангов даде старт на „Дупница рън“ 2024. В състезанието участваха както професионални бегачи и любители, така и хора, които с дебюта си поставят началото на своя здравословен и физически активен начин на живот. Шестото издание на „Дупница рън“ е с дистанции 8 км и 1 миля (1.6 км), в които съответно участваха 89 и 120 състезатели.
В истинска атракция се превърнаха най-малкият участник, който бе едва на 3 години и най-възрастният – 73 г. По време на състезанието имаше и занимание по „Детска атлетика“ на площад „Свобода“, където бе стартът и финалът на състезанието. През тази година изданието се радва и на огромен брой участници, а именно 314. Организатор на шестия лекоатлетически пробег е „Рън България“ и се провежда със съдействието на Община Дупница.

Свързани новини

Ръст на електронно заявените услуги, предоставяни от община Банско

vesito

500 000 лв. годишно е очакваният икономически ефект от сливането на три общински предприятия в ОП „Чистота“

vesito

Без „Синя зона“ на Голяма Богородица в Сандански

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.