Кметът на община Струмяни с поздравителни адреси по случай „3-ти Декември- Международен ден на хората с увреждания“

По случай „3-ти Декември- Международен ден на хората с увреждания“,По случай „3-ти Декември- Международен ден на хората с увреждания“ от името на Кмета на община Струмяни – г-н Емил Илиев, бяха поднесени Поздравителни адреси и торта-подарък във всички социални институции на територията на община Струмяни. Поздравленията достигнаха до Центъра за социална рехабилитация и интеграция в село Струмяни, до Центровете за настаняване на пълнолетни лица с психични разстройства в село Каменица, Защитените жилища в село Раздол и Клуба на хората с увреждания в село Микрево.
По повод специалния празник, бяха отправени най-сърдечни благопожелания към потребителите на всички социални институции и служителите, които се грижат за тях, за крепко здраве, повече сили, дръзновение и целеустременост в борбата за по-добрия утрешен ден!
Честит празник!

Свързани новини

Кметът Байкушев с предложение към ОбС да продължи да има нощна аптека в Благоевград

vesito

Само 10 зрелостници от Пиринско на матура по химия, 5-има по физика, 4-ма по испански, нито един по руски език

vesito

Бившият съветник Димитър Урдев с важно предложение за съживяване на бизнеса в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.