Кметът на Кюстендил Огнян Атанасов откри първото Държавно първенство по тенис на маса за спортисти с интелектуални увреждания

През изминалия уикенд Кюстендил бе домакин на първото Държавно първенство по тенис на маса. Спортното събитие бе организирано и проведено от Федерация „Адаптирана физическа активност – БЪЛГАРИЯ“ – ФАФА със съдействието на Община Кюстендил и Спортен клуб „Адаптирани спортове – Кюстендил“.
Събитието бе официално открито от инж. Огнян Атанасов – кмет на Община Кюстендил, а в него участие взеха картотекирани спортисти към Спортните клубове членове на ФАФА от цялата страна, сред които е и Спортен клуб „Адаптирани спортове – Кюстендил“.
Състезанието е част от спортния календар на Федерацията и има за цел да разшири възможностите за спорт за хората с интелектуални увреждания.

Свързани новини

По искане на Андон Тодоров, комисия с външни експерти започва проверка за строителството на кортовете в парк „Бачиново“ и други зелени зони

vesito

Роднина за пример: Младеж инсценира влизане с взлом в дома на дядо си и му отмъкна огромна сума

vesito

Процедурата за застрояването в района на парк „Бачиново“ навлезе в решителна фаза

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.