Кметът на Дупница Първан Дангов: Като гражданство сме длъжници на Невена Коканова

Аз мисля, че ние сме длъжници като гражданство на Невена Коканова. Опитахме се да направим годишнина от рождението й. За Невена не трябва да се говори в минало време, а с уважение и любов. В Ямбол има театрални дни посветени на Невена Коканова и апелирам за такава инициатива. И ако такава иициатива бъде подета, то аз съм готов да я подпомогна. И предлагам друг път тази годишнин да почетем на гроба на Невена Коканова в София чисто по човешки. Това заяви днес кметът на Дупница Първан Дангов по време на поклонението пред бюст-паметника на Невена Коканова във фоайето на Общински драматичен театър Невена Коканова в родний и град за 24-годишнината от смъртта й. На поклонението бяха и заместник-кметът Валентина Караганова, представители на отдел Култура, актьори от местния театър, граждани.

Свързани новини

ПРОВЕДЕ СЕ ВТОРО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА НА СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

vesito

Започна премахването на пашкулите на борова процесионка в парк „Свети Врач“

vesito

Шефът на вътрешно отделение д-р Р. Кондев дежурен на Бъдни вечер и Коледа, 156 пациенти с Ковид-19 посрещат празниците в болниците в Пиринско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.