Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов уважи Деня на отворените врати в дневен център „Символ на надеждата“

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов и заместник-кметът Саид Иброш посетиха Дневен център за деца и възрастни с увреждания „Символ на любовта“ – Гоце Делчев в рамките на провелия се там Ден на отворените врати.
Това е ежегодна традиция за центъра, по време на която хората имат възможност да го разгледат, да се запознаят с работата и обстановката, да опознаят талантите и уменията на потребителите и да се убедят, че децата и като цяло хората с увреждания могат да правят неща, както всички останали хора.
Денят на отворените врати бе открит от Йост Щалшмид – председател на Управителния съвет на фондация „Символ на любовта“. В своето приветствие той изказа благодарност на всички служители в центъра и на техния ръководител Емилия Панделиева за всеотдайната им работа, както и на местната власт в Гоце Делчев за дългогодишното и изключително добро партньорство.
Всички присъстващи имаха възможността да разгледат изработените от децата и възрастните в центъра изделия за бита, както и да се насладят на модно ревю, представено от децата с украсени лично от тях блузи. В рамките на програмата бяха предвидени и различни ателиета за забавления на децата и гостите, включващи спорт, рисуване, игри и много други.
Може да бъде изображение с 5 души
Може да бъде изображение с 11 души
Няма налично описание на снимката.

Свързани новини

13 детски площадки бяха обновени и новоизградени от община Разлог на територията на града и малките населени места

vesito

На тезгяха: Продават парцел с къща в Симитли за 15 296 лв. заради необслужвана ипотека

vesito

Улица в ж.к”Струмско“ и района на Полигона ще бъде с нарушено водоподаване

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.