Кметът на Благоевград обяви част от екипа си

Новият кмет на Община Благоевград Методи Байкушев представи част от екипа, с който ще работи по време на своя четиригодишен мандат. По време на първия си брифинг пред медиите той обяви, че във времето екипът ще се допълва с още експерти и специалисти.
„Първият член на екипа, с който започваме работа още веднага е Ася Иванова. Тя е юрист с дългогодишен опит, работила е в областта на енергетиката и в банковото дело. Предстои утвърждаване на нова структура на администрацията, която ще бъде приета заедно с бюджета.
Тогава ще бъдат опредени окончателните позиции на тези хора. За момента тя ще бъде зам.-кмет по икономическото развитие. Главен секретар ще бъде Деси Витанова, също юристи, с опит и в сферата на финансите и банковото дело“, каза още той. Боряна Шалявска ще оглави дирекцията по икономическо развитие. Тя е с дългогодишен опит в АУБ, работила е с доста НПО в областта на развитието на бизнеса и образованието. Главен експерт „Връзки с обществеността“ ще бъде Мерилин Симонска. Част от екипа е и госпожа Адриана Топурска, която ще оглави дирекцията по административно и информационно обслужване. София Граченова също е с дългогодишен опит, сертифициран одитор в публични сектор. Последно е била одитор в Сметната палата. Тя ще се присъедини към финансовата дирекция.

Свързани новини

Кметът на Гоце Делчев със забрана паленето на огън в гори, ниви и пасища на територията на общината

vesito

Традиционен събор Ваклиново 2023

vesito

Учениците от Начално училище отдадоха почит към народните будители от Банско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.