Кметът на Благоевград Методи Байкушев и посланикът на Ирландия Н.Пр. Мартина Фийни наградиха отличените в конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците“

На официална церемония в зала „22-ри септември“ в Благоевград кметът Методи Байкушев и посланикът на Ирландия в България Н.Пр. Мартина Фийни връчиха наградите на отличените в конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците“ журналисти.
Конкурсът се провежда за 16 поредна година в памет на ирландската журналистка Вероника Герин, убита по поръчка на наркодилър на 26 юни 1996 г. – Международния ден за борба с употребата и нелегалния трафик на наркотици, а целта му е да отличи и стимулира журналисти, допринесли в борбата с разпространението на наркотици.
Тази година в конкурса за популяризиране превенцията на наркоманиите бяха наградни журналисти в три категории:
– Категория „Електронни медии“
– Категория „Печатни медии“
– Категория „Документално кино“
Преди церемонията кметът Методи Байкушев прие ирландския посланик Н.Пр. Мартина Фийни, двамата обсъдиха възможностите за бъдещи съвместни инициативи.
Повече за събитието четете тук:

Свързани новини

Мъж загина при катастрофа край село Места  

vesito

Кметът Методи Байкушев посрещна министъра на младежта и спорта в Благоевград.

vesito

Вандали нападат с камъни и яйца градските автобуси в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.