Кметът на Банско Стойчо Баненски обсъди проблемите във ВиК сектора

Кметът Стойчо Баненски проведе поредната от набелязаните работни срещи с институциите, работещи на територията на община Банско. Тя беше с представители на ВиК, участък Банско.
Кметът се запозна с конкретната обстановка преди зимния сезон и дискутира проблемите с инж. Георги Пидов и инж. Спасимир Вацев.
Особено силен акцент в разговора беше поставен от страна на кмета Баненски върху незабавното възстановяване на настилката по улиците, където са извършвани ремонти. Кметът обърна внимание, че възстановяването на асфалта и паважа след отстраняването на аварии се бави, а това създава неудобство на гражданите затруднява движението. Той поиска конкретни срокове за възстановяване на настилката на улиците „България“, „Тодор Александров“, „Цар Симеон“, „Иван Вазов“, „5-ти Октомври“, „Гоце Делчев“ и „Братя Велеганови“.
На срещата беше обсъдено реализирането на инвестиционната програма на ВиК за община Банско и бяха набелязани конкретни задачи за 2024 г.
Специалистите информираха кмета, че от тазгодишната програма остава за довършване само подмяната на водопровода на ул. Радон Тодев“ в гр. Банско.

Свързани новини

Обсъждаха проблемите през зимния сезон в Банско

vesito

Навръх Игнажден: Млади таланти от Гоце Делчев получиха почетния знак на общината от кмета Владимир Москов

vesito

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов: Честит Рамазан Байрам!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.