Кметът Методи Байкушев в екипа на Бербатов за президент на БФС, ако спечели на 15-и март

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов обяви имената на хората, които ще попаднат в Изпълкома, ако бившият нападател на Манчестър Юнайтед спечели доверието на клубовете на 15-и март.
„Изпълкомът на БФС, който ние избрахме и мислим, че ще бъдем хората, на които ще бъде гласувано доверие да работим за по-доброто на българския футбол: Президентът влиза автоматично в Изпълкома. Стилиян Петров и Мартин Петров също ще са в Изпълнителния комитет“, заяви Бербатов на пресконференция.
„Членовете на Изпълкома са 15, показахме трима, следващите са: Ясна Ставрева, Петър Хубчев, Христо Борисов съосновател и изпълнителен директор на Payhawk, Атанас Пеканов – работил в Европейската централна банка, Пламен Марков, Георги Владов, проф. Георги Попов – работи към УЕФА, Дарин Маджаров – основател на онлайн платформата „Уча.се“, Петър Ганев – финансист и бивш шеф в Левски, Велизар Величков, Костадин Димитров – кмет на Пловдив, Методи Байкушев – кмет на Благоевград“, каза още Бербо.

Димитър Бербатов се е съсредоточил преди началото на пресконференцията, на която обяви предложенията си за състава ва Изпълкома, ако бъде избран за президент на БФС в петък.

Свързани новини

Николай Шушков: Загубените работни места в Благоевград не са просто статистика, става дума за човешки съдби

vesito

Гражданка гневна на Румен Томов! Защо социално жилище в жк „Запад” за 415 000 лв. стои празно? Кой ще отговаря за похарчените пари и причинените неудобства на жителите на няколко жилищни блока в квартала?

vesito

ГЕРБ-СДС регистрира листата в РИК-Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.