Кметът Димитър Бръчков: Бъдете дълголетни, Общински детски комплекс-Петрич

Въздействащо и вълнуващо днес възпитаниците и ръководителите на клубни форми отпразнуваха 30-годишен юбилей на ЦПЛР ОДК – Петрич. На празничната сцена се представиха децата с певчески изпълнения и танцови хореографии, представяли Петрич на национални и международни сцени.
Връчени бяха ПОЧЕТНИ ПЛАКЕТИ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО на детски градини, на училища и партньори на Общински детски комплекс. Директорът Станка Иванова, един от основателите на ОДК, благодари за подкрепата и удостои с отличия другите трима създатели на Общински детски комплекс: Димитрина Спасова, Величка Андонова и Роза Петачка. Настоящият колектив на ОДК – Петрич заслужи поименни плакети „Вдъхновител“ за комплексен труд през годините.
Кметът Димитър Бръчков награди 16 абитуриенти със статуетки „Талант на ОДК“ за дългогодишен принос в развитието и утвърждаването на това звено. Много признания получи директорът на ОДК Станка Иванова за енергията и труда, положен през всичките 30 години.
30 години история се пише с дръзновение, с обич и с много работа…Затова днес можем да кажем, че Общински детски комплекс – Петрич е звено, което има огромна роля и значение за развитието и духовното израстване на младото поколение на община Петрич.
-Радваме се, че възпитаниците на Общински детски комплекс са част от нашите общоградски чествания и тържества. Вашето участие, мили деца, надгражда и носи огромна емоция. Благодарим!
Г-жо Иванова, уважаеми ръководители на клубни форми,
-Продължавайте да работите с грижа за формирането на ценности в утрешното ни поколение! Разкривайте красотата на изкуството във всяко негово направление – изобразително, артистично, танцово, певческо, възпитавайте в родолюбие. Това са устои, които съграждат една личност! Винаги бъдете светлината по този път…
Скъпи деца,
Продължавайте да творите, да прославяте Петрич, да ни правите горди! Ние сме с вас на всяка сцена в страната и чужбина!
Уважаеми родители,
Адмирации, че подкрепяте своите деца и ги насърчавате! Не спирайте, защото този е пътят, за да имаме уверени и подготвени млади хора в утрешния ден! Нека бъде дълголетна историята на Общински детски комплекс – Петрич! Нека се множат успехите!
Бъдете здрави и устремени!
Честит юбилей!
Може да бъде изображение с 3 души
Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 2 души
Може да бъде изображение с 5 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 3 души
Може да бъде изображение с 3 души
Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 10 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение

Свързани новини

Спортната площадка на СУ“Неофит Рилски“ в Банско е напълно обновена

vesito

Ясни са победителите в Конкурса за ученическо есе в община Сандански

vesito

Шефът на ОбС Андон Тодоров с пореден опит за прекратяване на всички процедури за застрояването на „Бачиново“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.