Кметът Владимир Москов се срещна с журналистът Тома Томов и проф. Иво Христов

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов и заместник-кметът Валери Сарандев се срещнаха днес с Тома Томов и проф. Иво Христов – двама именити българи, с големи познания в областта на историята и геополитиката.
По време на срещата те обсъдиха историческите и културни дадености на Гоцеделчевския район, както и възможностите за качествено образование в много добра среда, с което нашата община се гордее.
Проф. Христов и Тома Томов бяха категорични, че значимостта на Неврокопския край е изключително голяма по отношение на запазените традиции, историческо минало, образование, културно наследство и стратегическо местоположение.
На срещата бяха обсъдени и бъдещи съвместни проекти свързани с развитието на общината и региона, както и трансгранични проекти за утвърждаване на взаимовръзките с нашите съседни страни.
Всички реакции:

106

Свързани новини

/Видео/ Власт на всяка цена! Крие ли се от съда Томов с болничен?

vesito

Председателят Андон Тодоров изпрати писмо до Р.Томов, от името на ОбС, да се направи нова процедура за публично обсъждане за 5млн. лв. дълг, който ще се изплаща от джоба на благоевградчани

vesito

Откриват НЧ „Братя Миладинови – 1914“в Петрич

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.