Кметът Владимир Москов пожела успех на младите хандбалисти от Гоце Делчев на финалите

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов се срещна с отбора по хандбал, който е носител на Купата на България до 14 годишна възраст и техния треньор Иван Халачев.
Кметът Владимир Москов им пожела успех на предстоящите финали за Републиканско първенство и да продължават все така да носят гордост и радост на родителите си и на своите съграждани.

Припомняме, че хандбалистите на „Пирин 64“ град Гоце Делчев спечелиха златните медали и шампионската купа навръх 3 март. Хандбалният клуб „Пирин 64“ гр. Гоце Делчев бе домакин на финалните мачове за Купа България при юношите младша възраст до 14 години. По пътя си към златото момчетата на треньора Иван Халачев прегазиха отборите на НСА, Чардафон и Локомотив. Хандбалните надежди Георги Ангелаков и Димитър Баделски бяха отличени съответно за най-добър защитник и най-добър вратар на турнира, а Александър Атанасов –за играч на финалния мач на турнира.

Свързани новини

Община Дупница и Държавно горско стопанство – Дупница отбелязваха Седмицата на гората

vesito

Стойчо Баненски: Създадени са условия за спорт за всяко дете в Банско

vesito

Община Петрич с нов заместник-кмет

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.