Кметът Байкушев откри сезона на Ски парк „Картала“ край Благоевград навръх рождения си ден

Кметът на Благоевград Методи Байкушев откри сезона на Ски парк „Картала“ край Благоевград на връх рождения си ден. С много настроение, празнична програма и награди премина денят. Водещи на програмата бяха Игор и Дамян, които не спряха да се шегуват през цялото време и поддържаха доброто настроение на присъстващите. За градоначалника звуча и песента Hаppy birthday и последваха аплодисменти. На откриването присъства и областният управител на Благоевград Мария Димова, която е запалена скиорка. Двамата откриха сезона на пистата и първи се спуснаха с националния флаг.

„Природните богатства на Благоевград са много, затова имаме шанс да излезем на туристическата карта като ски дестинация.
Скъпи съграждани, Бодрост е на 30 минути от нас, взимайте децата и се радвайте на зимата там. Канете приятели и им покажете, че и в Благоевград има условия за зимен спорт“, каза кметът Байкушев.

 

 

 

Свързани новини

Триумфално приключи Банско джаз фестивал 2023

vesito

Ученици от Второ ОУ в Гоце Делчев гостуваха на митрополит Серафим

vesito

Община Гоце Делчев призовава жителите да разчистят тротоарите от автомобили, дърва, строителни материали

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.