Камион се обърна край Благоевград, пострада 45-годишна жена

Камион се обърна на черен път край Благоевград, пострада 45-годишна жена, пътуваща в кабината. По първоначални данни шофьорът е с отрицателна проба за алкохол. Сигналът за пътния инцидент е подаден вчера в 15.50 в м. Ушите между селата Покровник и Падеш. Черният път води към симитлийското село Горна Железница. На неравен терен камионът се преобръща няколко пъти, пострадалата и водачът са транспортирани за Спешноприемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

Пострадалата в 17.30 ч. бе настанена в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград с фрактури на осем ребра, подбедрицата и прешлени. Водачът на камиона се оплаква от болки в ръката, състоянието му се уточнява. Вероятна причина за да изгуби водачът контрол над управлението на високопроходимия камион е скорошен ремонт. Уведомена е инспекцията по труда, тъй като фирмата, чиято собственост е камиона, е работила по трасето на газопровода за Гърция.
Източник: БГНЕС

Свързани новини

От 15 април започва електронното подаване на документи за прием в детските градини в Благоевград

vesito

Младите творци на Сандански с обща изложба

vesito

Започна подаването на заявления по проект „Грижа в дома в община Гоце Делчев“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.