Какви любовници сте според зодията

Овен

Нетърпеливи и страстни

Овните са нетърпеливи и страстни любовници. Те не си падат по дългите ухажвания и няма да си губят времето с въздишки под прозорците на  човека, когото харесват. Тези представители на огнената стихия, предпочитат да преминат направо към целта и не губят време в празни приказки. Много са активни и пламенни, готови да поемат инициативата в отношенията, винаги се стремят да получат това, което искат. Те просто обожават, когато партньорът ги докосва по косата или главата им в момент на интимност. Страстни и горещи, Овните са отдадени любовници, които отчаяно се нуждаят от победа. Отличното им либидо ги кара често да правят секс, който обикновено е страстен, бърз и енергичен.

Телец

Романтични мечтатели

Телците са много чувствена зодия. Обичат романтиката и мечтаят да бъдат съблазнени. Падат си по традиционните неща: хубаво вино, приятна музика, красиво бельо. Ако получат всичко това, са много отдадени и неуморни. Единственото нещо, което не понасят, е агресията и екстравагантностите. В отношенията те се отдават напълно на партньора си и изискват абсолютна вярност в замяна. Ако решите да им изневерите внимавайте, защото са много ревниви. За Телците любовната игра е важна – телесен контакт, миризма и звук. Така че обърнете внимание на подготвителния процес и ще ви бъде гарантирана умопомрачителна нощ. Те обичат както да получават удоволствие, така и да го доставят.

Близнаци

Импулсивни и освободени

Близнаци са зодия, която се възбужда първо чрез ума. Накарайте ги да мечтаят за секс и няма да се отървете от тях. Ако говорите за любов с приятели, Близнаците доста лесно разказват на другите за своите връзки и подвизи в леглото. Когато харесват някого като обект на желание, ще действат чрез намеци, интересни дискусии и интимни закачки. За тях не е важна победата на любовния фронт, те си падат по импулсивните и приключенски романси. Хората, родени под този знак, са освободени в интимните ласки и сексуални желания, трудно е да ги смутите с нещо. Те са експериментатори по природа, така че не отказвайте на тях или на себе си удоволствието да внесете нещо ново в половия акт.

Рак

Грижовни и щедри

Раците изглеждат срамежливи любовници, но щом открият сродна душа, се отварят напълно и стават нежни и привързани. Не понасят грубостта под каквато и да е форма и помнят обидите, така че внимавайте с чувствата им. Те са грижовни любовници, които обичат тайните срещи и романтичните вечери. Раците се възбуждат от прегръдките, чувството, че са необходими на някого и оралния секс. За тях е важна психологията на общуването. Имат добре развита интуиция и не им е трудно да отгатнат какво иска партньорът им. Обичат безопасен секс с емоции и жадуват за  преживявания, пълни с увереност, честност и споделеност, а не за случайни връзки. Щедри любовници, нетърпеливи да угодят.

Лъв

Гальовни и верни

Лъвовете са много темпераментни и страстни любовници. Те не се губят в леглото, знаят точно от какво имат нужда и в какво количество. Обичат да се чувстват като звезда, включително и в леглото. Жадуват за признание и обожание, обичат да ги галят – буквално и преносно. Кажете им, че са страхотни любовници и ще бъдат такива. Единственото нещо, което не толерират, е конкуренцията. Във връзката трябва да има само една звезда и това са те. Сексът и романтиката са двете „крила“ на щастливия живот за Лъвовете. Имат гореща кръв и силно сексуално желание, което изисква редовно удоволствие. Стремят се към вечна вярност и безсмъртна любов, защото в тях се крие едно беззащитно дете.

Дева

Целомъдрени и педантични

Девите може да изглеждат прекалено целомъдрени, но зад това се крие придирчивост. Тези представители на земната стихия обичат красивото ухажване и чистите чаршафи. Ако искате да ги съблазните, поканете ги да опитат нещо необичайно. Просто не отивайте твърде далеч: Девите не приемат никакво насилие. Обичат да мислят за секса, колко дълго ще продължи, както и да експериментират, но повечето представители на този знак смятат секса за мръсна работа. Затова хигиената е от особено значение за тях, банята преди секс е част от сексуалната игра. За Девите романите са спокойна привързаност, а не вулкан от страст. Радват се на леки докосвания. Нежността е ключът към сърцето им.

Везни

Сдържани и приказливи

Везните са интелектуалци и перфекционисти, обичат еротиката и са готови да експериментират, дори ако първоначално се държат сдържано. Много си падат по лукса. Това е най-краткият път до сърцето им. Грубостта може да ги изплаши. В отношенията Везните правят всичко, за да избегнат проблеми и кавги. Ако възникнат неприятни ситуации във връзката, те ги считат за свой недостатък. Думите играят важна роля и мълчаливите хора няма да спечелят сърцето им. Радват се на креативност и смях в сексуалните си преживявания, внасяйки диалог и дискусия в спалнята. Тъй като са чувствени хора, сексът обикновено е по-ритмичен и фокусиран върху визуалната връзка, а не само върху възбудата.

Скорпион

Доминиращи и мистични

Скорпионите са единствената зодия, която точно различава всичките 50 нюанса на сивото. Противно на стереотипите, не се интересуват от секса като такъв, а се нуждаят от дълбока обич, на нивото на най-тъмните кътчета на душата ви. В този случай ще бъдат ваши завинаги. Най-лесният начин да ги изплашите е да покажете, че държите всичко под контрол и знаете всичко по-добре от тях. Имат силно сексуално влечение, въпреки че на публични места умело го крият зад мистичен образ. Предпазливи са и умело прикриват мислите си, така че е трудно да ги разберете напълно. Обичат всичко да се случва така, както те искат. Важно е да доминират. Бъдете послушни и наградата няма да закъснее.

Стрелец

Спонтанни и различни

Като представители на огнената стихия, Стрелците с радост ще подкрепят всички ваши идеи в леглото. Такива хора обичат да доставят удоволствие на партньора си, но очакват същото в замяна. Най-лесният начин да ги съблазните е да предложите да правите секс на необичайно място. Рискувате да ги изплашите ако си останете вкъщи да гледате телевизия. Обичат секса по време на пътуване или по екзотичен начин. Ще се радват, ако споделяте техните желания и фантазии в леглото. Интересното е, че сладоледът е афродизиак за тях. Някои от миризмите, на които се радват, включват босилек, градински чай, канела и индийско орехче. Идеалният полов акт е неочакван, спонтанно възникнал.

Козирог

Трудолюбиви и отговорни

Козирозите са трудолюбиви и отговорни любовници. Те са един от най-страстните знаци на зодиака. Дайте им възможност да се отпуснат и ще ви изненадат. Козирозите ще се зарадват, ако планирате предварително романтична вечер и „секс нощ“ и ще избягат от страх, ако ги нападнете на неочаквано място. В началото ще прекарват много време с вас, но се съобразяват и със собствения си график. Понякога ще трябва да скучаете дълго сами, докато те задоволяват служебните си амбиции в офиса. Като земен знак, Козирозите са много чувствени и обичат физическия контакт, когато става въпрос за секс. Те жадуват за страстна игра с някой, който се подчинява на техните сексуални желания.

Водолей

Независими и непредсказуеми

Най-добрият начин да спечелите любовта на Водолеите е да ги удивите с интелекта си. В леглото може да изглеждат сдържани, но само докато не събудите истинска им страст. Не обичат скучните и обикновени хора, които веднага започват да мечтаят за сватба, деца и градински мебели. Не всеки може да ги разбере, но ако премахнете първата им линия на защита, ще видите колко независими и непредсказуеми са. Дори когато имат връзка, декларират свободата си, като леко флиртуват с други. В същото време ще са много изненадани от вашата ревност. Еротичните им фантазии са доста нестандартни. Идеалисти са и само сексът от взаимна любов и в романтична атмосфера им доставя удоволствие.

Риби

Нежни и отдадени

Рибите са емоционална зодия. Те лесно улавят настроението на партньора си и са готови да се адаптират към него. За тях е важно да знаят, че се чувствате добре в компанията им. Мечтатели са и с радост ще подкрепят всяко необичайно решение в секса. Единственото нещо, което не могат да преживеят, е безразличието. Рибите обичат да бъдат обичани. Тъй като техният елемент е вода, ще се насладят на секс във вода, сатенени и копринени чаршафи и любовни песни. За да събудите страстта им, трябва да купите червени рози, стриди и шампанско. Обичат нежността и ласките, целувките и страстните погледи. За тях на първо място е удоволствието на половинката и ще направят всичко, за да задоволят  любимия си човек.

Свързани новини

Кои казино игри са подходящи за начинаещи?

vesito

Защо е важно да носим слънчеви очила?

Regiona

Дневен хороскоп за 11 февруари: Стрелец- проявете гъвкавост, Близнаци- реализирайте нещо голямо

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.