Йорданка Христова вдигна на крака публиката в Банско

Хиляди присъстваха на концерта на примата на българската естрада Йорданка Христова на централния площад в Банско. Хора от няколко поколения пяха заедно с певицата вечните български песни, създадени за нея от най изтъкнати български композитори и текстописци.

Йорданка Христова показа за пореден път, че силата на изкуството е неподвластна на времето. С концерта си „Завинаги“, великата певица наистина завладя завинаги сърцата на любителите на стойностната българска поп музика. Концертът на Йорданка Христова беше кулминацията на фестивала „Дни на българската музика в Банско“, организиран от Община Банско. Интересът към него беше огромен, а сред публиката в трите фестивални вечери имаше голям брой чуждестранни гости, които имаха възможност да слушат на живо най-добрите български песни.

Свързани новини

Нови правила при продажбата на мартеници в Благоевград

vesito

Предупреждение: Лавинната опасност над Банско в Пирин се покачва

vesito

Проверяват ферма в с. Влахи, която искат да се изнесе извън селото

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.