Испанка падна от „Люлката на любовта“ край Велико Търново

Испанка се размина на крачка от смъртта край Велико Търново, предаде „Фокус“. За инцидента, случил се около 18:00 часа вчера в района на Гарга баир край старата столица, съобщиха от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. От там разказват, че по-рано през деня студенти от Испания решили да посетят емблематичното място за търновци – Люлката на любовта в местността Гарга баир.

„За нещастие, едно от момичетата пада от люлката и се спира на ръба на пропастта. Получава охлузвания и силни болки в кръста и областта на гръбнака, както и невъзможност за самостоятелно придвижване. Наложи се да извършим тежка спасителна акция, поради пресечения терен. След трудния и дълъг преход беше предадена на екип на ЦСМП – Велико Търново“, обясняват от местната пожарна и призовават всички туристи да са внимателни при посещението на това красиво, но опасно място.

Свързани новини

ЕЛЕКТРОХОЛД ПРОДАЖБИ ПРЕДЛАГА НОВ ПРОДУКТ НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ

vesito

Андон Тодоров с важни екологични проекти! Намаляване на данъците чрез разделно събиране на отпадъците, подмяната на печки на твърдо гориво, кошчета за отпадъци на всеки 10 метра, подмяна на контейнерите и още много спешни мерки!

vesito

Д-р Г. Георгиев: Ще се ваксинирам срещу Ковид-19, като студенти са ни учили, че ваксината е най-мощното лекарство

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.