Информационна среща за представяне на реализирани дейности по проект „River PLUS“ бе проведена в община Струмяни!

На 18.10.2023г. /сряда/ от 12:00 часа, във фоайето на Народно читалище „Братя Миладинови – 1936“, с. Микрево, община Струмяни, се проведе конференция на тема „Обмен на ноу-хау и най-добри практики за представяне на изпълнените дейности по проект „Коридор за сътрудничество Струма“, с акроним: „River PLUS“ , проект – финансиран по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014-2020г, Договор № B2.6C.20 от 29.11.2019 година.
Информационната среща бе реализирана по инициатива на Агенция за развитие – град Серес, Република Гърция, която е един от партньорите по проекта.
Консултантите по развитие от гръцка страна, представиха чрез мултимедийна презентация и чрез дискусия-разговор – техния опит, полезни връзки и добри практики, свързани с реализирането на туристически дейности и организирането на туристическа инфраструктура в Република Гърция .
Проведената информационната среща е част от заложените дейности по проект „Коридор за сътрудничество Струма“, с акроним: „River PLUS“.

Свързани новини

С много забавления и игри Сандански отбеляза 22 март – Световния ден на водата!

vesito

Мелник домакин на балонена фиеста

vesito

Тъжна вест! Почина благоевградският общественик Мирчо Люнгов

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.