Информационна кампания в Струмяни

На 13 юни 2023 г. (вторник) от 13:30 ч., на площада пред сградата на Общинска администрация Струмяни, Областен информационен център – Благоевград ще проведе информационна кампания за представяне на мерки, финансирани от Европейските фондове при споделено управление (ЕФСУ) 2021-2027 и Индикативни годишни работни програми (ИГРП) за 2023 г.
По време на кампанията експертите от центъра ще проведат информационни събития, по време на които ще представят Програмите за финансиране от ЕФСУ 2021-2027 и техните ИГРП за 2023 година. Ще бъдат представени и възможности за въвеждане на мерки за енергийна ефективност, както и изграждане на фотоволтаични системи и слънчеви системи за битова гореща вода.
ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Свързани новини

Сандански с богата празнична програма през месец декември

vesito

Ректорът на ЮЗУ -Благоевград изиска повторна проверка от МОН

vesito

РСПБЗН – Сандански припомня основните правила за пожарна безопасност при експлоатация на отоплителни и нагревателни уреди!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.