Инж. Венцислав Гърменов: Благодаря ви за подкрепата!

Уважаеми жители на община Разлог,

Благодаря ви за подкрепата! При 100% обработени протоколи ще се явя на балотаж на 5 ноември. Продължаваме да работим активно с екипа ми. Благодаря на всички, които гласувахте! Поздравления за избраните наши кметове на Кметства. Убедителна победа за Росица Чатлабашева в село Бачево, категорични победи за Величка Гальова – за село Годлево и за Георги Пандев за село Горно Драглище. На балотаж отиват нашите кандидати Георги Стипцов – за село Баня и Илиан Джунев за село Добърско.

Благодарение на вас имаме 4 общински съветници от местна коалиция СДС (ВМРО БНД).
Разликата между мен и моя опонент – Красимир Герчев са 1280 гласа, предимно от секциите, където ДПС печели убедително и събира гласове за трима общински съветници. Преднината му е равна на броя на гласовете за ДПС 1261 гласа.
Обвиняван съм от опонента си, че съм продал идеите си. Истината е, че аз категорично отказах да продам община Разлог и никога няма да го направя, ако това е цената да стана кмет.
Нека на 5-ти ноември отново бъдем активни и да гласуваме за бъдещето на община Разлог.

С уважение, Инж. Венцислав Гърменов
Кандидат за Кмет на Община Разлог от местна коалиция СДС (ВМРО БНД)

Свързани новини

На първа линия! Д-р Румен Кондев лекува над 8 месеца хора с различни професии, но с един и същи проблем – Ковид-19

vesito

Николай Шушков почете 102-рия рожден ден на Българския младежки Червен кръст в Благоевград

vesito

Джаз вечери под открито небе в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.