Изтеглиха жребия за номерата в бюлетината! Андон Тодоров с № 17, вижте и другите кандидати …

ОИК-Благоевград определи и подреди номерата в бюлетината за участие в частичния избор за кмет на община Благоевград на 27 юни.

Независимият кандидат Андон Тодоров ще участва с бюлетина №17.

Другият независим кандидати Румен Томов ще участва с бюлетина №15, а Людмила Костадинова, която също е независима, с №16.

С бюлетина №1 ще участва Демократична България – ОБЕДИНЕНИЕ (ДА България, ДСБ, Зелено движение), а с №4 Коалиция Ние, Гражданите, ВЪЗРАЖДАНЕ ще участва с №7, а
ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД с бюлетина №10.

Определянето и подреждането на номерата в бюлетината става въз основа на изтегления жребий в ЦИК и на регистрираните кандидатски листи на партиите, коалициите, и инициативните комитети в ОИК Благоевград за частичния избор за кмет на община Благоевград.

Свързани новини

Община Сандански подписа анекс към Общинския колективен договор за подобряване на условията на работа в сфера „Образование“!

vesito

Фиркана шофьорка с над 2 промила бръмчи из улиците в Благоевград

vesito

Кандидатът за кмет инж. Румен Томов с програма за изграждане, пристрояване, надграждане и реконструкция на детските ясли, детските градини и училища за периода 2023-2027г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.