Изложба рисуваме лика на Гоце Делчев ще бъде подредена в историческия музей в града, носещ името на революционера

На 4 февруари 2024 г. се навършват 152 години от рождението на патрона на нашия град – Гоце Делчев. По този повод, община Гоце Делчев организира отбелязване на годишнината със следните събития: Откриване на изложба с детско творчество «Рисуваме лика на Гоце Делчев» – на 2 февруари 2024 г. /петък/, от 17.00 часа, в Общински исторически музей – Гоце Делчев.
Полагане на венци и цветя на паметника на Гоце Делчев, който се намира на централния площад в града. Събитието ще се състои на 4 февруари 2024 г. /неделя/, от 11.00 часа.
Може да е драскулка на 1 човек и текст, който гласи 'изложба „рисуваме лика на гоце делчев“ детско творчество по повод 152 години от рождението на гоце делчев, заповядайте вобщински исторически музей, за разгледате детски рисунки на отличени ученици, които участвали едноименния конкурс на общинската комисия бΠΠΜΗ гоце делчев „рисуваме на гоце делчев“ откриване на изложбата: 02 февруари 2024 място: общински исторически музей град гоце делчев /петък/ от 17,00 ч. продължава до 16.02.2024 г.'

Свързани новини

Община Петрич съвместно с Община Сандански взеха участие в XV Международна конференция за винен туризъм IWINETC

vesito

Награди за заслужили спортисти на Благоевград

vesito

Повишено внимание по пътя Благоевград-с. Габрово

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.