Изложба „Живите динозаври“ в парк „Бачиново“

Във връзка с предстоящото откриване на изложба „Живите динозаври“ в парк „Бачиново“ ОП „Благоевград строй ремонт“ уведомява жители и гости на областния център, че от днес стартират строително-монтажни работи по изграждането на плътна зелена ограда, която ще обозначи периметъра на атракциона.
Експозицията, с макети на праисторически животни в реални размери, ще бъде открита на 25 август и ще радва посетителите до 25 септември.
Гостите на Дино парка ще имат възможност да видят над 30 динозаври и пеперуди, да се впуснат в интерактивно приключение и чрез движещите се фигури да се пренесат в един приказен свят милиони години назад във времето.
Изложбата ще бъде отворена за посетители всеки делничен ден от 10.00 часа до 20.00 часа и ще бъде разположена в горната част на парк „Бачиново“. Билети ще могат да бъдат закупени на място.

Свързани новини

Летен ваканционен пленер за децата на Сандански

vesito

Румен Радев ще посети Банско

vesito

Състезатели на клуб „АлПиринСки“- Банско с поредни върхови класирания

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.