“Изи Кредит” подкрепя традициите на фестивала “Сурва” 2024

Компанията “Изи Кредит” (Easy Credit) става партньор на Международния фестивал на маскарадните игри „Сурва“ в Перник. Тридесетото юбилейно издание на най-популярния в България карнавал на обичая с маски ще събере хиляди почитатели на автентичното изкуство в петък, събота и неделя. Лидерът сред небанковите финансови институции продължава социално отговорния си проект “Силата на доброто”, чрез който освен изкуство и култура, ще подкрепя различни проекти за повишаване на финансовата грамотност и кариерното развитие на младите хора.

Освен с финансова подкрепа на фестивала, “Изи Кредит” се включва в “Сурва” 2024 и с интересна инициатива. Посетителите ще могат да се снимат с традиционна кукерска маска от Разлог, предоставена от регионален мениджър в компанията. Тя ще бъде на разположение на малки и големи, които искат да се видят като кукери и да имат атрактивен спомен от “Сурва”. На щанда с надписи “Доброто се споделя” ще има и макети на разложки чауш, както наричат кукерите в Разлог, а любопитните ще могат да научат подробности за обичая и да се запознаят на живо с вековната традиция на пазителите от злото. Кукерските творби са дело на един от служителите на компанията –  регионалният мениджър на “Изи Кредит” за Разлог и Якоруда Димитър Парапунов. За него изработката им е повече от хоби в свободното време. От години той е известен в пиринския край като Пазител на традициите, майстор е в обработката на кожи за костюмите и маските, популяризира стария български обичай и дори е създал личен Музей на чауша в Разлог.

Тазгодишната подкрепа на кукерския фестивал “Сурва” е част инициативата на компанията да помага в развитието на проекти и събития в сферата на културата и изкуството.

“В “Изи Кредит” уважаваме традициите и вярваме, че начинът да продължат да “живеят” е да сме активни в пазенето и подкрепата им. Това е важно за нас като общност, като българи. През годините този фестивал успява да събере позитивната енергия на хиляди хора, които правят обичаите толкова значими и цветни със своето участие или със своето присъствие. Ние подкрепяме фестивала “Сурва”, защото е важно да работим и за развитието ни като общност”, казва изпълнителният директор на “Изи Кредит” Галин Тодоров.

 

За “Изи Кредит”

“Изи Кредит” (Easy Credit) е една от най-динамично развиващите се небанкови финансови институции в България, специализирана в отпускането на краткосрочни кредити с 18-годишен пит. Продуктите на компанията са съобразени изцяло с персоналните желания и нужди на клиентите: Изи Кредит, Изи Месец, Кредит Пенсионер, Изи Макс, Изи 2, Изи Инкредо, ВИП Изи и Изи Супер Макс. Те се отпускат в дома на клиента от кредитните консултанти на “Изи Кредит”, във всичките 200 офиса на компанията у нас или в над 2000 клона на Български пощи в цялата страна. Кандидатстването, отпускането и погасяването на кредитите може да се извършва и изцяло онлайн.

 “Изи Асет Мениджмънт” АД е част от Management Financial Group (MFG) – 100% българска група компании, чиято мисия е да осигури възможност за лесен достъп до финансиране на всеки без оглед на моментното им социално и финансово състояние. Някои от компаниите в групата оперират на българския пазар от 2005 г.

 MFG е активна в седем държави: България, Румъния, Украйна, Полша, Северна Македония, Испания и Хърватска и планира мащабна геоекспанзия на ключови международни пазари като Германия, Мексико, САЩ и Индия. Групата е отговорен работодател на над 8300 души в повече от 450 офиса в държавите, в които оперира. В отношенията си с хората в организацията, партньорите и клиентите се уповаваме на ценностите човечност, новаторство и отговорност.

 В портфолиото влизат компании и брандове като Изи Кредит, Бяла Карта, Viva Credit, Fintrade, АКПЗ, P2P лендинг платформата iuvo, моделът „купи сега, плати по-късно“ NewPay, инвестиционната компания MFG Invest, която реализира успешно IPO през 2022 г. и се търгува на beam пазара на Българската фондова борса, застрахователното дружество “Инстинкт” и др.

Повече за “Изи Кредит” може да прочетете на сайта на компанията www.easycredit.bg, както и в официалните профили във Facebook и LinkedIn.

 

Повече за MFG можете да намерите на сайта на групата mfg.bg, както и в официалните ѝ страници в LinkedIn и Facebook.

 

Свързани новини

Благоевград отбеляза тържествено Деня на народните будители

vesito

Поздравителен адрес по повод мюсюлманския празник Курбан Байрам

vesito

Ретро парад на класически автомобили на 14-ти октомври в Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.