Изгревът на надеждата и новото начало: Кюстендил посрещна първите слънчеви лъчи на юлското утро

Вслушани в ритъма на тялото, мелодията на ума и хармонията на душата – така посрещнахме първите на юлското утро в лесопарк “Хисарлъка” с един от основателите на йога културата в България – Веселин Лучански, Йога център “Дивайн”, кюстендилци и гости на града ни.
Утрото на “Хисарлъка” започна с чаша топъл чай и усмивка – така кметът инж. Огнян Атанасов и зам.-кметът Кристиян Иванчов посрещнаха дошлите да се насладят на първите слънчеви лъчи.
#Йога легендата Веселин Лучански, йога център “Дивайн” и кюстендилци почетоха Слънцето в неговата практическа кулминация под формата на упражненията Сурия Намаскар, известни като Поздрав към Слънцето. Слънчевите упражнения спомагат за зареждане на тялото с необходимия му жизнен тонус, хармонизират физическата и духовна енергия. Г-н Лучански изрази своята благодарност към кмета на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов за идеята и реализацията на днешното мероприятие и изрази надеждата си то да се превърне в традиция. Утрото на “Хисарлъка” бе истински пленително, защото освен на първото юлско слънце, галещо нежно събуждащият се в подножието Кюстендил, се насладихме на мелодичните изпълнения на китара на Бойко Малинов, директор на ОДК – Кюстендил.А всеки петък от 07:30 ч. с Йога център “Дивайн” ще се зареждаме с йога в градинката срещу художествената галерия „Владимир Димитров – Майстора“!
Може да бъде изображение с 11 души
Може да бъде изображение с 9 души и хора, които практикуват йога
Може да бъде изображение с 10 души и хора, които практикуват йога
Може да бъде изображение с 13 души и хора, които практикуват йога
Може да бъде изображение с 10 души и хора, които практикуват йога
Може да бъде изображение с 11 души
Може да бъде изображение с 16 души и тълпа
Може да бъде изображение с 6 души, хора, които практикуват йога и акордеон

Свързани новини

Община Сатовча с важна информация за жителите на общината

vesito

Община Сандански ще отбележи Деня на независимостта на България – 22 септември!

vesito

Отново у дома: Три спасени мечета се върнаха в природата

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.