Изграждат комбинирана спортна площадка в двора на VII СУ Благоевград

Конкурсна комисия отвори ценовата оферта на „Престиж бизнес-93“ ООД, фирмата, подала документи за участие в обществена поръчка за изграждане на открита комбинирана спортна площадка в двора на училището. Предложената крайна цена е 197 366,40 лв., при обявена прогнозна стойност 199 359,96 лева. Оферираният срок от кандидата е 45 календарни дни, като предстои комисията да излезе с решение след преглеждане на ценовото предложение. Новата комбинирана площадка ще бъде подходяща за практикуване на волейбол и тенис на корт.

Съоръжението ще се използва от учениците в учебното заведение, които към момента са близо 1000. Предвид големия брой сформирани паралелки, съществуващите физкултурен салон, покрито игрище и спортни площадки са крайно недостатъчни за обезпечаване на часовете по физическо възпитание. Парите за съоръжението са осигурени по програма на Министерство на образованието и науката за изграждане на нови и основен ремонт на съществуващи спортни площадки в държавните и общинските училища.

Свързани новини

Цифрите говорят: Каква е избирателната активност към 15:00 часа

vesito

Нов съдия в Районен съд – Благоевград

vesito

Ученици от Сандански посетиха Българското училище „Пейо Яворов“ в Милано, Италия

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.