„Златен грозд“- Мелник отново ни събра и сърцата разтуптя!

Два дни, изпълнени с хубаво вино, кръшни хора и много настроение. Два дни, в които китен Мелник бе домакин на Фестивала на мелнишкото вино „Златен грозд“, който и тази година събра участници и гости от близо и далеч. Дори дъжда не спря музиката, песните и танците на всички самодейци, Сдружение „Русалии“ и специалните гости от Мъжка фолклорна група „Ограждена“.
Публиката оцени качествата на всички домашни вина, участващи в конкурса за най-добро вино, а кметът на община Сандански – Атанас Стоянов награди и победителят – Борислав Калвачев.
Благодарим на всички участници и гости в тазгодишното издание на „Златен грозд“. Вие сте пазители на духа и посланици на българщината!
И следващата година отново под пясъчните пирамиди ще се съберем, много песни ще изпеем и пълни кошници с грозде ще наберем!
Може да бъде изображение с 5 души, дирндъл и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 2 души и дирндъл

Свързани новини

Затварят за движение улица в Благоевград

vesito

Третата вълна на Ковид-19 в Пиринско става все по- бурна, болниците препълнени

vesito

Община Благоевград стартира прием на проектни предложения за интегрирано градско развитие по Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.