Започва ремонт на обществените тоалетни в Разлог

До няколко седмици Община Разлог започва ремонт на обществените тоалетни в град Разлог, намиращи се до кръстовището на улица “Опълченска” и улица “Христо Ботев”.
„Ремонтът на обществените тоалетни и възобновяването на дейността им са важна стъпка към подобряване инфраструктура на град Разлог и жизнения стандарт на неговите жители и гости. С обновяване на хигиенните съоръжения, ще предоставим качествена и комфортна среда, отговаряща на всички съвременни изисквания.”, заяви ръководството на Община Разлог по време на своя оглед.
След проверка състоянието на съоръженията, кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметът г-н Иван Гюров направиха първоначален план за ремонтни дейности, насочен към обновяване на вътрешните и външни части на съоръжението. Планът обхваща подмяна на санитарния инвентар, подмяна и възстановяване на дограмата, входовете към тоалетните, ел. и ВиК – инсталацията, частично боядисване и цялостно почистване.

Свързани новини

Кметът на община Сатовча с поздравителен адрес по случай празника Курбан Байрам

vesito

Спортен клуб „Вихрен“ – Сандански организират благотворителен Коледен турнир „Коледни ангели“!

vesito

Председателят Андон Тодоров и съветникът Мехмед Вакльов с горещи коментари за важните точки преди заседанието на ОбС-Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.