Започват дейности по полагане на нова пътна маркировка на територията на община Петрич

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Уведомяваме Ви, че от 21.08.2023 г. (понеделник) започват дейностите по възстановяване, опресняване, изтриване на стара и полагане на нова хоризонтална пътна маркировка на територията на община Петрич, както и освежаване на паркоместа, а също така и всички видове съпътстващи дейности свързани с полагане на хоризонталната маркировка.
За оптимална организация на работата, дейностите ще се извършват в часовете от 04,00 часа до 14, 00 часа, като гражданите ще бъдат информирани предходната вечер за участъците, където се предвижда да се работи, с оглед да не се паркира на тези места и да бъдат свободни съответните площи.
Дейностите стартират от 21.08.2023 г. в първите четири дни, с машинно полагане на студен шприц пластик, двукомпонентен за напречна хоризонтална маркировка на кръговите кръстовища: пред „ЛИДЪЛ”, пред „Бела Стил”, пред Община Петрич и на входен булевард.
от РЪКОВОДСТВОТО
на ОБЩИНА ПЕТРИЧ

Свързани новини

Форум-театралното представление „Цената на избора“ в Гоце Делчев

vesito

Адска жега! Раздават безплатна минерална вода в Сандански

vesito

Ученичка от Гоце Делчев представи своя самостоятелна изложба „През релсите на живота“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.