Зам.-кметът Станислав Кимчев връчи купата на КПС „Варна“, победител в турнир по водна топка „Купа България“, който се проведе в Благоевград

Заместник-кметът по култура, спорт и туризъм на Община Благоевград Станислав Кимчев и Дарий Дановски, председател на УС на БФВТ връчиха националната купа на победителя в турнир по водна топка „Купа България“ – КПС „Варна“. Състезанието се проведе в рамките на три дни в закрития плувен басейн в кв. „Еленово“. Финалният мач между КПС „Варна“ и ЦСКА се оказа изключително оспорван, а шампионът се отличи след дузпи, заради равен резултат в редовното време.

„През последните три дни вие състезателите, представители на 8 от най-успешните отбора на национално ниво не спестихте сили, за да защитите имената на своите клубове и да докажете, че те заемат достойно място на картата на спорта в България“, каза на финала на турнира Станислав Кимчев. В продължение на три дни в турнира мериха сили: „Комодор“, „Славия“, „ЦСКА“, „Черноморец“, „Черно море“, „Аква спорт“, КПС „Варна“, „Ботев 2000“. Състезанието продължава и следващият уикенд (30 и 31 март). Тогава дами, състезатели на клубовете „Черноморец“, „Арена“ „Локомотив НН“, „Ботев 2000“  ще се борят за призовите места. То се организира от Българската федерация по водна топка с подкрепата на Община Благоевград.

Свързани новини

Община Благоевград възражда обсерваторията в парк „Ловен дом“, превръща я в Дигитален планетариум

vesito

Фатално решение!45-годишен мъж се обеси

vesito

Председателят Андон Тодоров изпрати писмо до Р.Томов, от името на ОбС, да се направи нова процедура за публично обсъждане за 5млн. лв. дълг, който ще се изплаща от джоба на благоевградчани

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.