„Забавно лято” в Кресна

За трета поредна година община Кресна, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (съкр.МКБППМН), Центърът за социална рехабилитация и интеграция (съкр.ЦСРИ) и Центърът за обществена подкрепа (съкр.ЦОП) на сдружение „Нов избор“ стартираха програмата „Забавно лято”.
По традиция началото бе поставено с игри на открито в двора на училище „Св.Паисий Хилендарски“ в общинския център. Повече от два часа децата се забавляваха с щафетни игри, играха народна топка, „Бомба, стрела, картоф и много други.
Програмата „Забавно лято” предлага множество инициативи и игри за малчуганите, като им помага да прекарат пълноценно дните на лятната ваканция и да натрупат множество приятни впечатления от нови приятелства и незабравими мигове с интересни и полезни занимания.

Свързани новини

Новите съветници в Гоце Делчев положиха клетва

vesito

91-г. Стойчо Георгиев от Благоевград и 84г. му съпруга Венка не се отказват от сладкарския занаят

vesito

С над 120 км/ч: Шофьор кара в насрещното по АМ „Струма“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.