Журналистка от Благоевград стана Мисис Баба 2020

33 участнички от цял свят взеха участие в конкурса „Мисис Баба Вселена 2020“. Бляскавата церемония се проведе вчера, в зала „Монтесито“ в София.

Нашият представител в конкурса бе красивата, усмихната и очарователна пловдивчанка Стефи Стаменова, която носи и титлата „Мисис Баба България“ 2019.

И тази година, тя бе високо оценена и си тръгна с поредна нова титлата, като стана Мисис Баба 2020 на Балканите! Стефи Стаменова е журналист, автор, продуцент и водещ на радио и ТВ програми, мотиватор, лектор и успешна бизнесдама.

„Благодаря за цялата Любов и енергия на всички! За подкрепата. Авторският ни самодивски танц с Арсен беше изключително коментиран! Благодаря за високата оценка! Вече съм Мисис Баба 2020 на Балканите! Това е новата ми титла!“ – написа щастливата пловдивчанка.

Стефи предаде своята корона на Силвия Домозетска, която е новата носителка на титлата Мисис Баба България 2020.

Нейни подгласнички станаха Мисис баба 2020 I – Людмила Заркова, Мисис баба 2020 II – Марина Стоянова, Мисис баба 2020 III – Мая Стоилова, Мисис баба 2020 IV – Силвия Василева.

Grandma Universe 2020 стана Светлана Гитерман от Естония. Дамата е на 48 години и е баба на един внук.

С титлата Mrs Classic Universe 2020, пък се закичи 50-годишната Су Джунг Ким от Корея, която има син на 21 години и дъщеря на 18 години.

За първи път журито учреди и специален приз – Grandprize Grandma Talent Bulgaria, който бе връчен на Смиляна Захариева – жената с най-силен глас на планетата ,вписан в рекордите на Гинес,пише trafficnews. Зодия Лъв, майка на две деца и баба на близначета.

Всички кандидатки за титлите дадоха пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота и внучета.

Ден, по-рано, красавиците от конкурса се събраха в пловдивското заведение „Дядо Либен“. Те се премениха в традиционни български носии и играха неуморно нашенски хора.

За доброто настроение, пък се погрижиха певицата Елица, танцова формация „Етноритъм“ и гайдарите на Веселин Козарев.

Свързани новини

Кметът на Благоевград забрани палене на огън на Сирни Заговезни

vesito

Община Кресна организира великденски футболен турнир на малки врати „За купата на кмета“

vesito

Скандал в ОбС Благоевград! Съветничката Албина Анева иска оставката на председателя Радослав Тасков

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.