Ето парчето на Слави Трифонов и Емилия (ВИДЕО)

Слави Трифонов и Емилия предизвикаха същински фурор в музикалните среди в България с изненадващ дует, който трогна феновете им. За по-малко от 2 часа, след като видеото към парчето „Закъсня“ беше пуснато в интернет, то събра над 50 000 гледания, като те продължават да растат с хиляди и се очаква в следващите дни да мине един милион гледания.

„Изпитах най-прекрасните емоции от създаването ѝ, защото имах честта да работя с най-ГОЛЕМИТЕ професионалисти в България – Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и Ку-Ку Бенд. Дълги години чакам този момент. Благодаря от цялото си сърце за тази възможност и на Слави и на Ку-Ку Бенд!“, написа Емилия при представянето на песента ден по-рано, като поясни, че за нея тя е сбъдната мечта. Коментарите към песента и видеото в YouTube са красноречиви, че проектът без съмнение е бил успешен, а феновете искат повече колаборации между музикантите и в бъдеще.

Снимка:  youtube

Свързани новини

3D спално бельо – иновативен дизайн за красива спалня

Regiona

Какво задължително трябва да присъства в един мъжки гардероб?

Regiona

Пречистване на питейна вода – как да изберем най-подходящата филтърна система?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.