Ето какво ще е времето днес

Днес времето над страната ще бъде слънчево. На отделни места, главно в Югозападна България, ще има мъгла, в следобедите часове видимостта ще се подобрява. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в районите с трайна мъгла около 0°, в София 8°-9°, , показва справка в сайта на НИМХ.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра – около 6°. По Черноморието ще бъде лънчево. Ще духа слаб запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са 9°-11°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Свързани новини

Евроинс стартира национален студентски конкурс под надслов „Евроинс- школа за таланти“
Конкурсът е по повод 25-та годишнина от основаването на дружеството

vesito

Гергана Муртова сяда временно на стола на Андон Тодоров

vesito

Така цялостното завършване на аутобана ще стане факт към 2030 година, Еврокомисията каза ДА за изнасяне на Струма извън дефилето

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.